Neden Twitter hesabı açtım?

Bundan birkaç ay önce "twitter twitter dediler bende bişey sandıydım" diye bir yazı yazmıştım. Şimdi ise blogumun sağ kenarında twitter güncellemelerimi görebiliyorsunuz...

Belki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye düşünenler olabilir, o yüzden bir açıklama yapayım bir de twitter'ın faidelerinden bahsedeyim dedim.

Öncelikle eleştirdiğimiz şeylerin bir parçası olduğumuz bir devirde yaşadığımız bir gerçek. Bunun yanlış olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü zeytinyağı gibi bardağın içinde olup da suyun dışında olabilmek de güzeldir. Önemli olan eleştirdiğin şeye dönüşmemek.

Ayrıca herhangi bişeyin %100 iyi yada %100 olduğunu söylemek de pek doğru olmaz. Yani bir şeyin hem iyi yanları hem de kötü yanları olabilir.

Sosyal medyayla ilgili ise hep şunu düşünmüşümdür; beğensen de beğenmesen de çoğunluğun içinde olduğu bir oluşum varsa, ona katılmak gerekir.

İşte bundan kelli Twitter hesabı açtım. İlk tweet'im de "bi ben eksiktim!" oldu.

Twitter'ın Arap ülkelerindeki isyanlarda oynadığı rol, nerdeyse her şeyin/herkesin bir twitter'ı olması gibi sebeplerle ben de bir twitter hesabı edindim.

 http://twitter.com/#!/su_samuru